[O1] Szarpie podczas przyśpieszania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafcas
    Classic
    • 2014
    • 2

Zamieszczone przez piramida
    MadDriver, nie możliwe co by RS ważył ponad 1500kg :!:
    Tez mi sie wydaje, ze cos sie im popier..lilo Albo kierowca byl zawodnikiem sumo gdy z nim wazyli pojazd
  • jawor84
    Classic
    • 2013
    • 9

Witam, problem jak w temacie. Podczas przyśpieszania samochód lekko poszarpuję. Nie czuć przy tym jakiegoś wyraźnego spadku mocy. Dzieje się tak zarówno na zimnym jak i ciepłym silniku i nie za każdym razem. To moja pierwsza skoda, mam ją od kilku dni a już problem Co to może być??? Aa... rozrządu jeszcze nie ruszałem, wymieniłem olej i filtry(oleju oczywiście i powietrza). Z góry dzięki za pomoc.

Komentarz

• Prezes52
      RS
      • 2012
      • 6427
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

może filtr paliwa miałem podobne objawy w innym aucie po wymianie filtra bzykał aż miło

Mariusz
      Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy

Komentarz

• german81
        L&K
        • 2010
        • 1414
        • Octavia II combi (1Z5)
        • AUQ 1.8 20VT 180 KM
        • BZB 1.8 TSI 160 KM

przydałoy by sie logi dynamiczne z bloku 2 7 13 25 . w twoim silniku najczestrza przyczyna szarpania jest problem z n75 , uszkodzony zaworek zwrotny w odmie lub nieszczelnosc w układzie turbo .
        diagnostyka vag 602-614-253

Komentarz

• jawor84
          Classic
          • 2013
          • 9

Znalazłem już diagnostykę vag, jutro zadzwonię i postaram się umówić na jakiś konkretny termin. Dostanę jakiś wydruk z takiego badania?

Komentarz

Pracuję...